Lake Resort Beekse Bergen

Gepubliceerd op 2 februari 2022 om 21:11

Lake Resort Beekse Bergen is onderdeel van Libéma. Deze unieke locatie beschikt over een compleet nieuw centrumgebouw ‘Ganvie Village’. In Ganvie Village, het bruisende centrum van het Lake Resort, beleef je Afrika op een unieke wijze. Waan je in een authentiek vissersdorp omgeven door bijzondere natuur. Neem je eerst een duik in Etsi Pool? Dit zwembad is geïnspireerd op het Afrikaanse dorp Nzulenzu in West-Afrika, waar huizen op palen staan. Loop over de houten steigers, klim langs de netten, ontdek de huisjes op palen en roetsj van de glijbaan naar beneden. Of geniet je van het adembenemende uitzicht over het Victoriameer vanuit restaurant Labadi? In Ganvie Village zijn de mogelijkheden eindeloos!

Ontdek ook de verschillende nieuwe accommodaties. Verblijf bijvoorbeeld in een nieuwe Lake View Cabin of overnacht avontuurlijk in een Safari- of Bungalowtent. Geniet van een vakantie met het hele gezin en beleef Afrika op unieke wijze.

Kinderen leven zich uit op het speelstrand Bojo Beach. Lekker met de voetjes in het zand de uitdagende speeltoestellen ontdekken, zandkastelen bouwen en spelen met leuke waterelementen. Het speelstrand is volledig omheind, zodat kinderen veilig kunnen spelen en ouders zorgeloos kunnen genieten. Naast speelstrand Bojo Beach ligt namelijk een heerlijk terras. Dus geniet zorgeloos in het zonnetje op het terras, terwijl de kinderen zich urenlang vermaken op het speelstrand. Ontdek het bij Bojo Beach!. Ontdek het nieuwe Lake Resort en beleef het ultieme outdoor vakantiegevoel.

Even ontsnappen uit de alledaagse hectiek? In Beekse Bergen komt u helemaal tot rust en geniet u samen van de indrukwekkende natuur. De verrassend leuke accommodaties maken het verblijf compleet. Vanaf 2018 is het ook mogelijk om tussen de dieren te overnachten, ontdek de mogelijkheden!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb