Voordeeluitjes

Gepubliceerd op 24 maart 2022 om 13:10

Hoe vaak zoeken we naar: Korting bij een dagje uit of lastminute deals? Bij Voordeeluitjes  is een hotelovernachting nooit zomaar een hotelovernachting, en een verblijf op een vakantiepark nooit zomaar een vakantie. Voordeeluitjes is namelijk dé expert in het aanbieden van unieke hotel- en vakantieparkarrangementen. Dat betekent dat klanten altijd vele leuke extra’s kunnen verwachten, zoals bijvoorbeeld een diner, een welkomstdrankje, gratis gebruik van een eventueel aanwezige wellnessruimte of een entreekaartje voor een nabijgelegen pretpark of dierentuin. Ook worden er speciale arrangementen als stedentrip-, all inclusive-, fiets- en wandelarrangementen aangeboden.

Voordeeluitjes biedt haar klanten een exclusieve ervaring bij hun overnachting. De altijd gunstige prijs wordt aangeboden door middel van verschillende arrangementen waardoor de klant voor een voordelige prijs kan genieten van de beste arrangementen.

Voordeeluitjes, actief sinds 2007, biedt meer dan 7500 van deze unieke aanbiedingen bij hotels en vakantieparken in zowel Nederland als over de grens, met name in Duitsland en België. Het merk is onder meer bekend van uitingen in tijdschriften als de Libelle, de Margriet, de Avrobode en de ANWB Kampioen, de TrosKompas, dagbladen als het AD en de Telegraaf en tv-spotjes op de Nederlandse televisie.

In 2020 is Voordeeluitjes uitgeroepen als Populairste website Hotels & Accommodaties bij de Website van het Jaar verkiezingen. Daarnaast is het de winnaar van de Zoover Awards als Populairste Hotelaanbieder in 2016, 2017 & 2019.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb