Een originele overnachting cadeau doen

Gepubliceerd op 6 november 2022 om 10:30

Hoe bijzonder is het om iemand een fantastische herinnering cadeau te doen. Verras dan eens iemand met een bijzondere overnachting in een ronde kasteeltoren! Geef een beleving waar nog jaren aan teruggedacht kan worden.

Aan de rand van het stadje ’s-Heerenberg in Gelderland ligt het imposante Kasteel Huis Bergh. Sinds 2008 zijn er twee oorspronkelijke verdedigingstorens op de voorburcht ingericht als luxueuze suites. Op het landgoed kunt u bijkomen van uw drukke werkzaamheden, u kunt rustig werken of genieten van de cultuur en de natuur en natuurlijk van elkaar. Beide torens lenen zich prima voor een romantisch weekendje weg.

De suites zijn verdeeld over twee verdiepingen. Ze zijn elk voorzien van een flatscreen-tv, een kitchenette en een zonneterras.

Kasteel Huis Bergh ligt op 4 km van Zeddam, waar de enige nog werkende middeleeuwse torenmolen van Nederland staat. De Borghees Golfclub ligt op slechts 4 km afstand en het is 30 km naar de historische stad Arnhem en ligt op 80 minuten rijden van het vliegveld van Eindhoven. Het kasteel beschikt over gratis parkeergelegenheid.

Reactie plaatsen

Reacties

P
2 jaar geleden

It was great to stay in the side-house of a castle. The staff was great, they brought us breakfast (included) and it was huge and tasty! We also ordered dinner (extra) from them, again, delivered and huge and tasty.
The view was awesome, and one good thing about renting there in corona time was that the whole front yard was for ourselves 👌. Very fun stay.

Maak jouw eigen website met JouwWeb