Het Boerenbed

Gepubliceerd op 15 februari 2023 om 22:13

Heb je altijd al het boerenleven van dichtbij willen zien? Bij BoerenBed ervaar je het boerenleven, je verblijft op een prachtige rustig gelegen boerderij in een unieke accommodatie. De accommodaties zijn ruim, comfortabel en beschikken over een privé toilet en douche.

Het ultieme buitenleven ervaren, dat doe je bij BoerenBed. Op schitterende, kleinschalige locaties vind je boerderijen met 5 tot 10 vakantietenten op het erf. Overdag kun je veel doen, zien en leren op de boerderij. Of juist lekker onthaasten. Hier ga je echt even offline, neem je de tijd voor elkaar, en leer je ook nog eens van alles over het boerenleven. Ben je benieuwd naar waar de boer mee bezig is? Loop gerust de stal even binnen!

De kinderen vermaken zich wel op het boerenerf. Ook in de omgeving is veel te ontdekken. Lekker de natuur in of juist een nabijgelegen stad opzoeken. Bij terugkomst stook je de houtkachel op en kook je met lokale producten uit het boerderijwinkeltje. Geen zin om te koken? Schuif dan aan bij de pizza-avond, dat is niet alleen voor de kinderen één groot feest!

Alles draait bij BoerenBed om puur genieten. Een bijzondere vakantie met familie of vrienden op een exclusieve locatie, zonder poespas. Op dit moment heeft BoerenBed 30 locaties in het Verenigd Koningrijk en 32 in Nederland, Frankrijk, België, Duitsland en Zwitserland. Elke BoerenBed locatie heeft zijn eigen charme en is uniek, per locatie worden er verschillende soorten activiteiten aangeboden. Gezinnen brengen hun vakantie graag door bij BoerenBed. Meer dan 90 procent van de gasten heeft gezegd dat hun verblijf ‘uitstekend’ of ‘zeer goed’ was.

Reactie plaatsen

Reacties

Amanda
een jaar geleden

dit is echt heel leuk voor kinderen, ze leren er niet alleen van maar hebben ook heel veel plezier bij het verzorgen van de dieren